PostHeaderIcon Ha végre itt a nyár…vagy inkább nagy gond?

Ó..IÓCIÓÁCIÓKÁCIÓAKÁCIÓVAKÁCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Így örülnek a gyerekek a nyári szünidőnek. Sokat dolgoztak, mindennap csörgőre keltek, iskola, tanulás, különóra… és még sorolhatnám a napi kötöttségeket. A szülőknek bizonyos fokig ugyanilyen érzéseik voltak. Most azonban, mikor a gyerek nem megy iskolába, mi legyen vele? Hol van az a hosszú ideig tartó nyaralás, amely lefedi a vakáció nagy részét? Minden évben visszatérő probléma ez. Nem beszélve az utcán csellengő, vagy épp valahova igyekvő gyerekekről, nem csak a reggeli, vagy a délutáni órákban, hanem folyamatosan, egész nap. A nyári szünidő mindig nagy veszélyforrás a gyerekekre nézve, a szülőkre nézve pedig elég nagy stressz emiatt. 

Nos, erre is megoldás kedves Medveldém biztonsága, okos elfoglaltságot, nyugodt légkört teremtve a kellemes hűvösben, kedves és hasznos tevékenységekhez. Bármelyik napon állok azoknak a szülőknek rendelkezésére, akik dolgoznak, nincs, aki vigyázzon, netán foglalkozzon a gyermekükkel, hogy ők nyugodtan dolgozhassanak. Várja a kicsiket és nagyokat többféle játék, mese, bábozás, ha kell alkalomadtán egy kis ismétlés, olvasás, számolás. Akadnak pótvizsgára készülők is, nekik is szívesen segítek a tanulásban.

Ne habozzon, keressen meg, egy telefonhívást megér!

Hívjon most a 06 30 946 4672 telefonszámon, vagy az info@medvelde.hu e-mail címen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Partnerek
  • Baranyai méhészet A finomabbnál finomabb mézek lelőhelye, amit minden kis-, és nagymaci szeret…
  • FA-MÍVES KFT Egyedi-, gyermekbútorok és speciális fejlesztő bútorok, EURO profilos és hagyományos ablakok, erkélyajtók, biztonsági bejárati és belső betétes ajtók, nagyméretű kapuzatok, kiállítási installációk készítése.
  • FI-BU KOMPLEX Kft. Munka-, tűz-, és környezetvédelmi szolgáltatások a biztonságért, és a büntetések elkerüléséért.
  • Hanság Zsuzsi – Lakástextil és függönybolt Üzletünk több vásárlói réteg igényét szeretné kielégíteni, alapvető célkitűzéseink az évek során nem változtak: igényes árut kínálni kategóriájában kedvező áron, a lehető legszélesebb választékban, maximálisan kiszolgálva a vevők igényeit.
  • Manó Babaház Baba-, gyermek-, kismama ruházat. Babakocsik, hordozók, etetőszékek, járókák, autóülések. Játékok, baba-, és gyermekbútorok. Légzésfigyelő, és még sok minden más, amire gyermekének szüksége lehet.