Archive for július, 2013

PostHeaderIcon Segítség! Leállás van az óvodában!

gyerekképItt a nyár, az óvodai leállások ideje.
Óvodai tapasztalataim alapján mondhatom, hogy a szülőknek sok fejtörésbe, és  szervezésbe kerül  gyermeke napközbeni ellátása, főként ha a nagyszülők is dolgoznak még. 

 

Kedves Szülők!

Megoldom a gondjaikat, vigyázok a gyermekükre, kitöltöm az idejét hasznos, okos, gyereknek való programokkal. Nem fog egész nap a televízió, vagy a számítógép előtt ülni, mert nálam olyan tevékenységekre lehet lelni, amelyek lekötik a figyelmét. Kreatív kézműves foglalkozás, mese, játék, bábozás, diavetítés, stb. Délután még alszik gyermeke? Nálam ez is megoldható. Jó ebéd, és mese után csendes, nyugodt, kellemesen hűvös helyiségben pihenhet gyermeke. 

Ne habozzon, telefonáljon most, minden megoldható!

06 30 946 4672

Partnerek
  • Baranyai méhészet A finomabbnál finomabb mézek lelőhelye, amit minden kis-, és nagymaci szeret…
  • FA-MÍVES KFT Egyedi-, gyermekbútorok és speciális fejlesztő bútorok, EURO profilos és hagyományos ablakok, erkélyajtók, biztonsági bejárati és belső betétes ajtók, nagyméretű kapuzatok, kiállítási installációk készítése.
  • FI-BU KOMPLEX Kft. Munka-, tűz-, és környezetvédelmi szolgáltatások a biztonságért, és a büntetések elkerüléséért.
  • Hanság Zsuzsi – Lakástextil és függönybolt Üzletünk több vásárlói réteg igényét szeretné kielégíteni, alapvető célkitűzéseink az évek során nem változtak: igényes árut kínálni kategóriájában kedvező áron, a lehető legszélesebb választékban, maximálisan kiszolgálva a vevők igényeit.
  • Manó Babaház Baba-, gyermek-, kismama ruházat. Babakocsik, hordozók, etetőszékek, járókák, autóülések. Játékok, baba-, és gyermekbútorok. Légzésfigyelő, és még sok minden más, amire gyermekének szüksége lehet.