Archive for május, 2013

PostHeaderIcon Erdei piknik

Újabb kirándulást tett az én kedves Medveldém. Ezúttal a gartai Kiserdőben, ahol bábozással örvendeztettem meg a gyerekeket. Gyerekekkel foglalkozni mindig hálás feladat. Akit érdekel a mese, megtekinthető a Videók címszó alatt. Ugyanitt nézhetik meg a gyerekek és felnőttek az Elveszett mesemondó manók c. előadást is .

Jó szórakozást kívánok hozzá.

Ha tetszett, telefonáljon, és nézzen be hozzám a Medveldébe! Minden gyereknek tudok olyan foglalkozást ajánlani, ami érdekli, hasznos, vagyis jól tölti el az időt. A szülők pedig egy kicsit kifújhatják magukat.

Tel.: 06 30 946 46 72 

gyerekek1

Partnerek
  • Baranyai méhészet A finomabbnál finomabb mézek lelőhelye, amit minden kis-, és nagymaci szeret…
  • FA-MÍVES KFT Egyedi-, gyermekbútorok és speciális fejlesztő bútorok, EURO profilos és hagyományos ablakok, erkélyajtók, biztonsági bejárati és belső betétes ajtók, nagyméretű kapuzatok, kiállítási installációk készítése.
  • FI-BU KOMPLEX Kft. Munka-, tűz-, és környezetvédelmi szolgáltatások a biztonságért, és a büntetések elkerüléséért.
  • Hanság Zsuzsi – Lakástextil és függönybolt Üzletünk több vásárlói réteg igényét szeretné kielégíteni, alapvető célkitűzéseink az évek során nem változtak: igényes árut kínálni kategóriájában kedvező áron, a lehető legszélesebb választékban, maximálisan kiszolgálva a vevők igényeit.
  • Manó Babaház Baba-, gyermek-, kismama ruházat. Babakocsik, hordozók, etetőszékek, járókák, autóülések. Játékok, baba-, és gyermekbútorok. Légzésfigyelő, és még sok minden más, amire gyermekének szüksége lehet.