Archive for november, 2012

PostHeaderIcon Olyan jó érzés…

…amikor kinyitom a Medvelde ajtaját! Minden részlete, zuga olyan, mint én magam. Akik ismernek, tudják, milyen vagyok: mindenekelőtt a gyermek. A szülők féltve őrzött kincsüket bízzák rám, s látom, hogy aggódnak. Az olvasási nehézség miatt sok kudarcot megélt gyermek is fél először, aztán kinyílik, csacsog, sokat nevetünk, játszunk kicsikkel és nagyokkal egyaránt. Szeretettel és sok gonddal rendeztem be ezt a kis helyiséget, hogy aki belép, lássa, gyermeke jó helyen van, nincs mitől tartania. Talán ezért is nem akarnak hazamenni a gyerekek a foglalkozás végén.

Ha egy először jövő szülő szorongva, aggódva belép az ajtón és körülnéz, látom a szemében, hogy az a bizonyos kő nagyot koppant volna, ha valódi lett volna. A megkönnyebbülés látszik az arcukon…ez minden szót helyettesít…az arcukkal legtöbbször őszinték az emberek… 

Hát, ilyen az én Medveldém!

Partnerek
  • Baranyai méhészet A finomabbnál finomabb mézek lelőhelye, amit minden kis-, és nagymaci szeret…
  • FA-MÍVES KFT Egyedi-, gyermekbútorok és speciális fejlesztő bútorok, EURO profilos és hagyományos ablakok, erkélyajtók, biztonsági bejárati és belső betétes ajtók, nagyméretű kapuzatok, kiállítási installációk készítése.
  • FI-BU KOMPLEX Kft. Munka-, tűz-, és környezetvédelmi szolgáltatások a biztonságért, és a büntetések elkerüléséért.
  • Hanság Zsuzsi – Lakástextil és függönybolt Üzletünk több vásárlói réteg igényét szeretné kielégíteni, alapvető célkitűzéseink az évek során nem változtak: igényes árut kínálni kategóriájában kedvező áron, a lehető legszélesebb választékban, maximálisan kiszolgálva a vevők igényeit.
  • Manó Babaház Baba-, gyermek-, kismama ruházat. Babakocsik, hordozók, etetőszékek, járókák, autóülések. Játékok, baba-, és gyermekbútorok. Légzésfigyelő, és még sok minden más, amire gyermekének szüksége lehet.